Prisberäkning för pergola – Intresset för vår proffsiga automatiska pergola i tålig aluminium konstruktion ökar kraftigt

Intresset för vår proffsiga automatiska pergola i tålig aluminium ökar kraftigt och vår nya prisberäkning underlättar ert köp mycket för oss alla.

Det är fantastiskt hur snabbt efterfrågan på vår automatiska pergola ökar. Vi är stolta och tacksamma för det stora förtroendet och för alla tacksamma kunder vi fått hjälpa. Nu gör vi köpprocessen väldigt mycket lättare för oss alla och lanserar därför en helt öppen webbaserad prisberäkning för pergola där ni i lugn och ro kan undersöka estimerat pris på er unika dröm-pergola. När ni valt storlek och tillbehör kan ni välja att skicka in en icke bindande intresseanmälan och vi återkopplar sedan snarast. Slutgiltigt pris får ni i en offert efter att vi gemensamt gått igenom ert projekt. Välkomna in att testa att konfigurera er egna Harmonipergola redan nu.
Ni kan såklart även kontakta oss direkt på telefon +46424424260 om det passar er bättre.

prisberäkning för pergola

Share your thoughts

NYHETSBREV
Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev här