Nedan följer information om våra lamellskydd som är tillverkade i Europa. En stor fördel är att de uppfyller det franska kravet för vintertäckning och lamellskyddet tål cirka 4 dm snö. OBS: Vi kan leverera lamellskydd inom 6 veckor även just nu per 2021-08-09. Hör av er för en offert.

LAMELLSKYDD FÖR POOLEN
Detta är en praktisk lösning och du kan spara upp till 80% på energikostnaderna eftersom det minskar behovet av att värma upp poolvattnet. Om poolen är inomhus minskar dessa produkter luftfuktigheten och skyddar samtidigt väggarna från alger och svampar.


Huvudpoänger med våra lamellskydd


• Genomtänkta lösningar – minst sex typer av lameller anpassade till poolen med många tekniska möjligheter gör att denna lösning kan användas var som helst.


• Lätt och pålitlig konstruktion – tillverkad enligt högsta standard. Lätta och hållbara PVC-profiler av högsta kvalitet används. Korrekt anpassad till en specifik modell av lameller.


• Elektrisk eller manuell körning – ett automatiserat lamellskydd möjliggör mycket effektiv och bekväm användning av ett sådant poolöverdrag. Många alternativ gör att du kan välja den bästa lösningen.

Modellutbud


Vår manuella variant drivs av en vev eller en batteridriven skruvdragare och dess montering inkluderar inte elektriska anslutningar. Den stöder simbassänger upp till storleken 10,00 x 5,00 m. Det är möjligt att justera växeln till poolens storlek, för att uppnå optimal hastighet. Praktiska och estetiska, pulverlackerade rostfria stolpar säkerställer stabilitet och lång hållbarhet .
Standard


Standard lamellskydd är ett automatiskt poolskydd som flyter på vattnet och drivs av en motor med en nyckelbrytare eller en fjärrkontroll. Den stöder simbassänger upp till 10×5 m. Säker, ekonomisk och har en nyckelbrytare som standardutrustning.

Exklusivt


Exklusivt lamellskydd har snyggt attraktiva rundade stolpar av polerat 316L rostfritt stål. Tekniskt sett motsvarar den standard rulljalusi.


Stål


Stålmodellen är konstruerad för stora pooler och erbjuder en förstärkt 316L rostfri axel för att täcka en pool med en stor kant, 5 till 6 meter bred. Stöder en pool upp till 15x6m.

Låda till lamellskyddet


I den inbyggda modellen, tack vare boxbeläggningen av PVC-lameller eller exotiskt trä, får vi en estetisk täckning av lamellmekanismen med möjlighet till jämn belastning upp till 100 kg. Säker, praktisk, estetisk.


SYSTEM FÖR UNDERVATTENS-LAMELLSKYDD


Att placera lamellskyddet i nischen på poolens bakvägg är den mest bekväma och praktiska platsen.

Fig. 2
Att placera rullgardinen i nischen på poolens bakvägg är den mest bekväma och praktiska platsen.

Fig. 4
Installationen av rulljalusi på ytan av poolbotten möjliggör användning i redan befintliga pooler.


Bild 7


En speciell nisch i botten av poolen gör att du enkelt kan dölja rulljalusin. Endast slitsen för rullutgångens utgång förblir synlig. För att dölja rulljalusan i botten av poolen utan ett mellanrum erbjuder vi en möjlighet till en automatiskt öppnande lucka.

Bild 8

Installationen av rulljalusi på ytan av poolbotten möjliggör användning i redan befintliga pooler. En rulle i en speciell konstruktion, som också kan användas som en bänk i poolen.
Rulljalusiprofilerna har tätade pluggar och flyter därmed på vattenytan. Profilerna är anslutna via ett öppet system med en tapp (dubbel krok) och ett uttag (krok kammare). Rullluckan drivs elektriskt och dess motor placeras antingen ovanför poolkanten (extern rulljalusi) eller monteras
under vattenytan (undervattens rulljalusi).

PROFILER FÖR LAMELLTÄCKNING

Profiler levereras monterade i lager om 6 stycken. Priset på förpackningen ingår i priset på profilerna. PVC-profiler i förpackningen får inte utsättas för direkt solljus. Det finns en risk för deformation på grund av brist på kylning av poolvatten, vilket inte täcks av garantin. Dvs alltför höga pooltemperaturer omfattar inte garantin.

Transparenta och solgenomskinliga profiler : med genomskinliga profiler kan skillnaden i lufttemperatur orsaka kondens och dimma inuti profilen. Detta begränsar inte funktionalitet och är inte en anledning till ett klagomål.
När slutaren är stängd bör poolfilterpumpen vara på hela tiden så att det uppvärmda vattnet under slutaren kan fördelas.
PVC-profiler har tre års garanti.


Standard-profilen finns i följande färger: vit, ljusgrå, mörkgrå, vanilj och blå Det är en mycket hållbar trekammarprofil gjord av PVC – UV-stabiliserad. Profilerna har limmade pluggar. Den rundade ovansidan av profilen underlättar rengöring. Kombinationen av profiler i
form av en dubbel krok ökar lockets stabilitet och säkerhet. Pluggarna är gjorda i profilerna.

PVC-profiler i kammaren med en krok har speciella alg-hål med 18 cm mellanrum. Perforeringar gör det möjligt att tvätta bort sediment från svåråtkomliga platser. Ett speciellt hål i pluggen gör det enkelt att ta bort profilerna.


Varning för överhettning:

PVC-profiler får inte utsättas för direkt solljus i förpackningen. Det finns en risk för deformation på grund av brist på vattenkylning, vilket inte täcks av garantin. Profilmått 60 x 14 mm

PROFILER TILLVERKADE AV PC (POLYKARBONAT), TRIPPEL EXTRUDERING


PC60-profilen finns i följande färger: transparent vit, transparent blå, solblå och solsilver
Denna polykarbonatprofil är en trippel extruderingslamell med ytterligare ett skyddande skikt som innehåller UV-absorberare som motverkar åldrandet och gulningen av profilen och ger motstånd mot stötar och repor. Profilen har klass HW 5 hagelbeständighet (VKF Berncertifikat). Den rundade ovansidan av profilen underlättar rengöring. Kombinationen av profiler i form av en dubbel krok ökar lockets stabilitet och säkerhet. Ytterligare en krok i profilspåret ger ytterligare styvhet i fogen på de två profilerna och förhindrar att profilen sjunker för mycket under belastning. PC60-profilen i kammaren med en krok har speciella alg-hål med 18 cm
mellanrum. Perforeringar gör det möjligt att tvätta bort sediment från svåråtkomliga platser. Ett speciellt hål i pluggen gör det enkelt att ta bort profilerna. Profilmått är 60 x 14 mm

Färger att välja mellan:
• transparent
• svart
limfärg:
• transparent
• svart
PROFIL PC60 ”ANTI-ALG” TRIPPELSTRÄNGSPRUTNING (FYRKAMMARPROFIL MED KROKKAMMARE SOM INTE ÖVERFÖR LJUS)
Profilen finns i solblå och solsilver. Den har ett extra skyddande lager som innehåller UV-absorberare som motverkar åldrandet och gulningen av profilen och ger motståndskraft mot stötar och repor. Lamellen har hål i pluggarna för vattenflöde. Kombinationen av profiler i form av en dubbel krok ökar lockets stabilitet och säkerhet. Ett speciellt hål i pluggen gör det enkelt att ta bort profilerna. Denna lamell ger det bästa skyddet mot alger och en mycket hög värmeåtervinningseffektivitet. Profilmått är 60 x 15 mm

NYHETSBREV
Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev här