Våra tjänster

Poolharmonis Youtube-kanal

Flyover visualisering

Vi erbjuder 3D-filmer av trädgårdar med alla möjliga typer av produkter inkluderade i visualiseringen(tex pooler av alla slag, utespa, uteduschar, trädäck, stensättningar, sauna, pergola, växthus, vattenfall, fontäner etc). Vi erbjuder dessa visualiseringar till olika företag runtom i Skandinavien. Vi arbetar även med fastighetsmäklare, arkitektfirmor, trädgårdsarkitekter  etc som behöver liknande tjänster utförda.

Visualisering med 3D är ett mycket bra sätt att få en långsiktig, exakt framtidsvision att arbeta emot med din trädgård och den kommer säkerligen att vara värdefull vid en eventuell försäljning av huset. Vår produkt är mycket avancerad med skuggor, tidslinje och GPS-koordinater för varje film.

Alla standardprodukter såsom rektangulära pooler med trappa, trädäck, stensättningar, staket(om de inte har en unik design), gräsmatta, pergola, vattenfall, hus, växthus etc ingår i standardpaketen för visualisering. Extra byggnader eller specialprodukter visualiseras efter offert. Poolharmoni förbehåller sig rätten att godkänna alla skisser innan vi godkänner beställningen.

Erbjudanden med rekommenderade rek. cirkapriser finner ni på:

https://utevision.se/index.html

Så här går det till:

Steg 1: Gör en skiss av din trädgård på rutat papper där pool samt trädäck/stensättning, staket, utespa, utedusch samt övriga synliga byggnader är utmärkta med färgval på olika detaljer. Varje ruta kan motsvara t.ex. 0,5 meter. På så sätt kan vår arkitekt få en bra uppfattning om hur du tänker dig trädgården i framtiden.

Steg 2: Ta ett antal fotografier från olika vinklar i trädgården där husfasaden också syns tydligt. På så sätt blir det möjligt för oss att visualisera dina byggnader på ett korrekt sätt. Maila in lämpliga produktbilder om produkterna har en speciell design. Ange även så detaljerat så möjligt dina speciella önskemål.

Steg 3: Maila dina filer till ”order@poolharmoni.se” eller ”kontakt@poolharmoni.se” och invänta svar. Vår arkitekt kommer eventuellt att ställa några klargörande frågor innan han sätter igång att designa.

Det normala fallet innebär att vi kan producera en första version av din 3D-film inom en vecka.

Se fler exempel på olika projekt, privata och offentliga, som vi har visualiserat med pooler, pergola, utekök, uteduschar, sauna, pooltak och lounge-områden på vår youtube-kanal:

Poolharmonis Youtube-kanal

NYHETSBREV
Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev här