Våra tjänster

Flyover visualisering

Vi erbjuder 3D-visualiseringar av poolträdgårdar med alla möjliga typer av produkter inkluderade i visualiseringen(tex pooler av alla slag, utespa, uteduschar, trädäck, stensättningar, sauna, pergola, växthus, vattenfall, fontäner etc). Vi erbjuder dessa visualiseringar till poolfirmor i Norden. Vi arbetar även med fastighetsmäklare, arkitektfirmor, trädgårdsarkitekter som behöver liknande tjänster utförda.

Visualisering med 3D är ett mycket bra sätt att få en långsiktig framtidsvision att arbeta emot med din trädgård och den kommer säkerligen att vara värdefull vid en eventuell försäljning av huset. Vi erbjuder även flyover-visualiseringar i 3D samt visualiseringar med 360 graders rotation.

Alla standardprodukter såsom rektangulära pooler med trappa, trädäck, stensättningar, staket(om de inte har en unik design), gräsmatta, pergola, vattenfall, hus, växthus etc ingår i standardpaketen för visualisering. Extra byggnader eller specialprodukter visualiseras till en merkostnad av 595:- ink. moms till slutkund. Poolharmoni förbehåller sig rätten att godkänna alla skisser innan vi godkänner beställningen.

Erbjudanden nedan med rekommenderade rek. cirkapriser:

Basic paket(en 3D-bild av trädgården ingår):

3D-visualisering med zoomning i bilden möjlig.   – Kamera fem meter ovan mark  för fågelperspektiv eller horisontellt perspektiv med kamerapositionen cirka 1,5 meter ovan mark.

Två ändringar är tillåtna efter den första visualiseringen. Godkända ändringar är färgändringar av t.ex. trädäck, stensättningar och pool samt smärre justeringar av produktplaceringar i trädgården.

Rek. cirkapris: 3.495.-  ink. moms.

Medium paket(två 3D-animerade bilder av trädgården ingår):

– Ett fågelperspektiv och ett horisontellt perspektiv ingår med två ändringar enligt ovan.

Rek. cirkapris: 4.795:- ink. moms.

Flyover paket(två 3D-animerade bilder av trädgården vid startpunkt och slutpunkt samt flyover film cirka 40 sekunder ingår)

Rek. cirkapris: 8.995:- ink. moms.

Så här går det till:

Steg 1: Gör en skiss av din trädgård på rutat papper där pool samt trädäck/stensättning, staket, utespa, utedusch samt övriga synliga byggnader är utmärkta med färgval på olika detaljer. Varje ruta kan motsvara t.ex. 0,5 meter. På så sätt kan vår arkitekt få en bra uppfattning om hur du tänker dig trädgården i framtiden.

Steg 2: Ta ett antal fotografier från olika vinklar i trädgården där husfasaden också syns tydligt. På så sätt blir det möjligt för oss att visualisera dina byggnader på ett korrekt sätt. Maila in lämpliga produktbilder om produkterna har en speciell design. Ange även så detaljerat så möjligt dina speciella önskemål.

Steg 3: Maila dina filer till “order@poolharmoni.se” eller “kontakt@poolharmoni.se” och invänta svar. Vår arkitekt kommer eventuellt att ställa några klargörande frågor innan han sätter igång att designa.

Det normala fallet innebär att vi kan producera en första version av din 3D-visualisering inom en vecka.

Se nedan några exempel på olika projekt, privata och offentliga, som vi har visualiserat med pooler, pergola, utekök, uteduschar, sauna, pooltak och lounge-områden.

 Klicka på en bild för att få upp den högupplösta visualiseringen!