Poolharmoni lanserar Utevision.se – 3D film för alla

Poolharmoni tar nya steg mot framtidens visualiseringstekniker och lanserar nu vår nya 3d film webbsida – www.utevision.se. 3D visualisering kommer fortfarande att erbjudas till de som vill ha specifika scener visualiserade med högupplösta bilder.

På utevision.se, som expanderar snabbt med många exempelfilmer och instruktioner, kommer ni att enkelt kunna beställa 3D film till era byggprojekt som kan visualiseras.

Filmerna erbjuder en minut speltid, snabbspolning av 24 timmars tid vid huset, fågelperspektiv, verklighetstrogna skuggor, 360 graders rotation samt stillbilder från olika positioner i trädgården. Kort sagt innebär 3D film en revolution jämfört med tidigare 3D-visualisering med stillbilder.

Viktigt är att 3D filmerna kan beställas till en mycket blygsam kostnad om 3.995:- inklusiv moms under vår julkampanj. Om ni vill göra en satsning på marknadsföring av byggfirman eller poolfirman eller om ni som privatperson vill sälja er fastighet – producera en film är vårt tips!

Share your thoughts

NYHETSBREV
Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev här