Poolharmoni inleder samarbete med Zenisun i Frankrike

2019-05-01

Poolharmoni har länge letat efter en kvalitetsleverantör av pergola i Europa och efter mycket undersökningar har vi kommit fram till att Zenisun är den rätta partnern för oss. Zenisun har ganska unika och högteknologiska produkter med automatisk solföljning, Wifi och LED-belysning som standard. Dessutom ingår tio års konstruktionsgaranti och lackeringen är av högsta kvalitet vilket är mycket viktigt i svenskt klimat. Pergolan är mycket robust och klarar upp till 2,4 meter nysnö utan att deformeras. En annan viktig aspekt är att vår pergola är mycket lättmonterad och kan ofta monteras på en dag om den inte är alltför stor. Se gärna vår video för Zenisuns pergola:

Zenisun pergola på Youtube

NYHETSBREV
Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev här